Este al doilea an consecutiv în care elevii din Teleorman nu primesc la timp cornul și laptele. Autoritățile dau vina pe „procedurile complicate”.

Nici în acest an, elevii teleormăneni nu vor beneficia din timp de programul național „Cornul și laptele”. Problema nu e, însă, nouă. Nici anul trecut, elevii din județ nu au primit produsele alimentare decât din luna mai, problema fiind și la data respectivă legată de procedurile complicate.

De altfel, președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu susține că speră ca de anul viitor, această chestiune să intre exclusiv în sfera de responsabilitate a statului și lucrurile să fie dirijate de la nivel național. El pune totul pe seama faptului că procedurile sunt foarte complicate și durează foarte mult timp, mai ales dacă apar probleme în etapa licitațiilor.

„Păi e problemă la nivel național. Acum suntem încă în etapa de licitație și evaluare a agenților economici. Anul trecut, am putut distribui produsele în luna mai. Anul acesta, sper ca până la finalul anului, să terminăm partea cu licitația și să începem să distribuim produsele în școli cât mai repede, anul viitor.”

Articolul precedentPrimăria Zimnicea deszăpezește cu sare cumpărată de la angajații proprii
Articolul următorPrimarul comunei Beuca își va defini starea de incompatibilitate în mai 2019