Pe segmentul din zona localității Drăgănești Vlașca, Drumul European 70 este blocat din cauza inundațiilor. În acest moment se circulă cu dificultate, iar polițiștii recomandă rute ocolitoare. 

Din cauza precipitațiilor abundente din ultimele zile, pe DJ 503, în localitatea Drăgănești Vlașca, spre Videle, apa a pătruns pe carosabil fiind de aproximativ 50 cm pe o distanță de 100 m, iar pe DN 6, în localitatea Drăgănești Vlașca, la intersecția cu DJ 503, apa aste de aproximativ 30 cm pe o distanță de 50 m.

Potrivit IPJ Teleorman, fluidizarea traficului rutier este asigurată de polițiștii rutieri prezenți la fața locului. Pe DN 6, în localitatea Drăgănești Vlașca, circulația este dirijată pe un singur sens. Având în vedere ultimele atenționări meteorologice, pentru cetățenii cu autoturisme mici, este recomandată ruta ocolitoare Drăgănești Vlașca – Comoara – Videle – Ghimpați.

Articolul precedentChipurile celor mai bogați oameni din Turnu Măgurele, pictate, alături de îngeri și sfinți, pe pereții unei biserici din Teleorman
Articolul următorS-au ridicat restricțiile de drum la La Drăgănești Vlașca