Dramatism în derby-ul etapei dintre Turris și Gloria Buzău. Gazdele au ratat un penalty, dar au reușit să câștige după un gol marcat în prelungiri.

Turris și-a consolidat poziția de lider în Liga 2 după victoria obținută în această seară împotriva Gloriei Buzău. Partida a fost extrem de animată și interzisă cardiacilor.

Gazdele au controlat partida aproape în întregime, dar au fost la un pas să remizele. În minutul 22, Turris primește o lovitură de la 11 metri, dar Ciobanu execută slab, iar Dragoș Balauru reușește să respingă în corner.

La pauză tabela de marcaj era neschimbată, scor 0-0.

Și în repriza secundă tot Turris a fost la conducere. Da 5 minute de la debutul părții secunde, după un contraatac fulger, Pana reușește să deschidă scorul. Gazdele puteau să-și mărească avantajul în minutul 77. Ciobanu a fost aproape să înscrie, dar mingea a lovit bara.

Partida părea să se îndrepte spre un 1-0 pentru gazde, dar Dragoș Huiban are o lovitură fantastică de cap și scorul devine egal, cu doar 2 minute înainte de cele 90 regulamentare.

În primul minut de prelungire, portarul buzoian ratează o intervenție, iar Ionuț Voicu este la post și împinge balonul în poartă aducând toate cele 3 puncte echipei teleormănene.

În urma acestei victorii, Turris Turnu Măgurele își consolidează poziția de lider. Echipa antrenată de Florin Bratu are 25 de puncte, cu 5 mai multe decât formația de pe locul secund.

Articolul precedentAttila Szabo e din nou campion mondial!
Articolul următorRata șomajului scade…cel puțin pe hârtie