Tribunalul București a respins pe data de 9 august cerere de intervenție formulată de Liviu Dragnea în spatele gratiilor referitoare la deciziile Congresului PSD. În aceeași cerere, Dragnea solicită dizolvarea PSD Teleorman, organizație la fel de responsabilă ca și el de angajările fictive de la DGASPC. Dragnea a formulat apel față de decizia Tribunalului București.

Dosarul este, în prezent, pe rolul Curții de Apel București și nu s-a stabilit încă un termen de judecată. Cu privire la organizația județeană a partidului din Teleorman, Dragnea crede că prin angajarea la PSD Teleorman a celor două angajate fictive s-a comis o fraudă, astfel fiind create premisele care duc la concluzia că PSD Teleorman  ar trebui dizolvat. Mai mult, acesta arată că dacă PSD nu a procedat la dizolvarea filialei Teleorman și pe 29 iunie au participat la Congresul partidului inclusiv membri ai filialei Teleorman, PSD își asumă actul ilegal al angajărilor fictive.

Liviu Dragnea este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Articolul precedentViorica Dăncilă n-a venit la deschiderea anului universitar, dar l-a trimis pe Mihalache
Articolul următorTribunalul Teleorman a respins redeschiderea dosarului Teldrum