Liviu Dragnea a vizitat astăzi reședința județului Teleorman vreo câteva zeci de minute. El s-a întâlnit cu primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, încălțat în șlapi de firmă. Potrivit site-urilor de specialitate, șlapii purtați astăzi de Dragnea costă peste 200 de lei. 

Pentru că se apropie alegerile și pesediștii teleormăneni au nevoie de sfaturi pentru a se comporta în timpul zilei de duminică, Liviu Dragnea a făcut astăzi un scurt popas în județul Teleorman. S-a dus la Consiliul Județean și, în cabinetul său de parlamentar, fost cabinet al său de pe vremea când deținea șefia instituției menționate, s-a întâlnit cu primarul Alexandriei, Victor Drăgușin. Primarul orașului și-a făcut chiar și o fotografie în care îl ține strâns pe Dragnea de mână și a postat-o pe pagina sa de socializare.

Potrivit lui Drăgușin, discuția cu Dragnea s-a rezumat la dezbaterea „ultimelor detalii ale acestei campanii electorale în care PSD a prezentat oamenilor ce a făcut pentru fiecare dintre ei: medici, pensionari, profesori, agricultori, antreprenori, tineri sau copii și pentru România, dar și ce poate să facă având o nouă și competentă echipă de europarlamentari care înainte de orice să lupte pentru țara noastră și pentru noi. ”

Lumea a remarcat, însă, că în fotografia aceea, Liviu Dragnea poartă în picioare o pereche de șlapi. Asta a generat o suită de glume care au circulat astăzi în mediul online, mulți considerând că numai Liviu Dragnea, cu lipsa lui de bun gust, putea fi remarcat purtând șlapi într-o instituție publică. Însă ceea ce puțini au văzut e faptul că „șlapii” purtați de președintele PSD sunt, de fapt, de firmă și pe site-urile de specialitate, ei au o valoare de aproximativ 200 de lei. â

După vizita lui Dragnea în Teleorman, angajații mai multor instituții publice din județ au fost convocați în ședințe, pentru a primi indicații cu privire la comportamentul pe care îl vor avea duminică, în secțiile de votare.

Articolul precedentFloarea Alesu l-a pârât pe Dragnea: ”Mi s-a cerut să fac şi am făcut. Îmi pare rău de cariera mea”
Articolul următorPrimarul Alexandriei: „Care sunt banii pe care i-a băgat în buzunar Liviu Dragnea?”