Analistul politic Dorin Iacob a dat un verdict despre caracatița de pe Aeroportul Otopeni. Acesta a vorbit, marți seara, la Realitatea PLUS, despre ”dirijorul” de la Transporturi.

„Nimeni nu a înțeles niciodată ce e cu el (Bogdan Mîndrescu – n.r.) în Consiliul de Administrație X, Y, Z, K. De ce spun eu că e țara lui Mîndrescu? Pentru că el pare a fi sinecuristul politic ideal, legendat că e al serviciilor. Eu propun un experiment sănătos, ca să nu mai fie acest dubiu: domnul prim-ministru, domnul Ciolacu, domnul Grindeanu, trimiteți-l pe domnul Mîndrescu acasă. și dacă nu-l puteți trimite acasă și vă sună cei de la Servicii să nu-l trimite-ți acasă, spuneți-ne, sau nu ne spuneți și noi o să înțelegem că înseamnă că l-au ținut Serviciile Secrete. Poate e din cauza războiului din Ucraina, poate e vreo chestier geo-planetară, geo-strategică.

Eficiența guvernărilor în România, eficiența companiilor în România, se vede cu ochiul liber că a trecut prin mâna unor astfel de oameni. Asta e eficiența. informațiile sunt că omul este preferat și ocrotit, dar eu nu cred că este ocrotit de vreo deciziea conducerii Serviciului Român de Informații îmtr-o strategie care să apere țara și Aeroportul Otopeni. Eu nu cred acest lucru. Un personaj ca acest domn, despre care toată lumea spune că nu are niciun fel de competențăpe un de a fost, că este arrogant, că e conflictual, este în continuare ținut.

Eu sunt convins că instituțiile statului nu au pe acest domn ținut așa în frunte într-un concept de-al lor de securitate națională. E o golăneală cu care se joacă aces tom șii unii în jurul lui ca să pună mâna pe Aeroportul Otopeni”, a precizat Dorin Iacob, în emisiunea ”Culisele Statului Paralel”.

Afacerile de la Aeroportul Otopeni și Tarom sunt orchestrate de ani de zile de persoane pentru care nașii, tații și susținătorii politici și-au dat mâna cu scopul de a acoperi cel mai mare jaf de bani din instituțiile statului. Pe listă sunt George Dorobanțu, actualul director general al Companiei naționale Aeroporturi București, Bogdan Mândrescu, cel care ia toate deciziile din Ministerul Transporturilor, Augustin Duțulescu, fost șef al Tarom și Dan Dumitru Baciu, fost director CNAB.

În acest moment, afacerile de pe Aeroportul Otopeni sunt împărțite între doi giganți: toate restaurantele și furnizorii de mâncare și băuturi sunt operate de Dnata Catering SRL, deținută de una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, Emirates din Dubai. La începutul anului viitor expiră un contract de peste 10 ani încheiat între CNAB și o asociere dintre o companie românească, Millenium Pro Design SRL, și un alt gigant mondial: Heinemman din Germania.

Articolul precedentAnca Alexandrescu îi cere lui Sorin Grindeanu să-l demită pe Bogdan Mîndrescu pentru JAFUL de la Otopeni – Provocarea lansată ministrului
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. ”Nimic nu este pierdut atât timp cât credința este în picioare”