Doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, din comuna Gratia, judeţul Teleorman, au fost arestaţi preventiv după ce, timp de două zile, au sechestrat şi violat o femeie din Bucureşti.

Potrivit poliţiştilor, femeia în vârstă de 53 de ani a fost luată de către doi bărbați de 26 de ani, din localitate, dusă la domiciliul unuia dintre ei și supusă unor raporturi sexuale.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și viol, cercetările fiind coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle. Împotriva bărbaților a fost luată măsura reținerii, iar la data de 9 februarie a.c, față de aceștia a fost dispusă măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPeste 3.000 de infectări noi cu SARS-COV-2! Situația în fiecare județ!
Articolul următorCNAIR, cadou de 6,4 milioane de euro, din banii noștri, firmei VESTA, chiar în Ajunul Crăciunului. TUNUL financiar care-i va surprinde chiar și pe procurorii DNA