Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați, luni seară, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat din comuna Mârzănești, cu privire la faptul că trei persoane au intrat în locuința sa, l-au bătut și i-au sustras bani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, două persoane din satul Valea Părului, comuna Mârzănești, soț și soție, cu vârsta de 71, respectiv 64 de ani, au fost agresate fizic de către persoane necunoscute și, sub amenințarea unui obiect contondent, le-a fost sustrasă o importantă sumă de bani.

Victimele au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, la acest moment fiind în afara pericolului.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, fiind constituit deja un cerc de suspecți. În acest caz, activitățile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Articolul precedentO tânără din Alexandria, prinsă după ce a furat peste 15.ooo de lei de la sala de jocuri de noroc unde era angajată
Articolul următorPensiile speciale, ELIMINATE de Parlament. Ce bugetari nu vor mai lua pensie