I-a dat viață, l-a crescut, îi oferă un acoperiș deasupra capului, iar ca drept răsplată primește pumni. Este povestea unei femei în vârstă de 82 de ani. Aceasta a suferit mai multe leziuni după ce fiul acesteia a venit băut acasă și a început să o lovească.

Alcoolul naște monștri. O femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Plopii Slăvitești a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost agresată de propriul fiul. Cei doi, împreună cu soțul victimei, locuiau împreună.

În timp ce se aflau în locuința comună, pe fondul consumului de alcool și în urma unei discuții contradictorii purtate cu mama sa, bărbatul în vârstă de 55 de ani a lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona feței și peste corp, provocându-i leziuni.

”Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale și i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/ 2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie. De asemenea, a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul indicând faptul că există risc iminent”, au declarat polițiștii din Teleorman.

Pentru acest fapt, oamenii legii au emis ordin de protecție provizoriu, obligându-l pe bărbat să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de minimum 100 metri față de mama sa.

Articolul precedentAccident rutier! 2 copii și un adult au ajuns la spital
Articolul următorOameni de seamă ai județului Teleorman! Învățătorul Marin Bunescu, omagiat de Societatea de Științe Istorice din România