Prima zăpadă din Teleorman a produs aglomerație la unitățile de vulcanizare, unde oamenii au stat la cozi ore întregi pentru a-și schimba anvelopele de vară cu cele adecvate sezonului rece.

Au fost și cozi cu zeci de persoane, cu o durată de aproape 6 ore, mai ales în reședința județului Teleorman, dar și în celelalte orașe din județ, oamenii manifestându-și fără opreliști nervozitatea, în ciuda faptului că episodul de ninsoare a fost anunțat cu mai bine de 48 de ore în urmă. Deși nu a fost o zăpadă spectaculoasă, prima ninsoare a pus în dificultate și drumarii din județ, fiind probleme pe o parte dintre drumurile județene, în special pe zona Lăceni – Videle sau Piatra-Turnu Măgurele.

Nici alimentarea cu energie electrică nu a funcționat la nivelul tuturor localităților. Chiar dacă nici nu s-a pus problema viscolului, 8 localități din județ au avut curentul întrerupt și, deși a trimis echipe la fața locului, furnizorul de energie electrică nu a putut soluționa toate situațiile apărute, însă a promis că până mâine dimineață, toate comunele din Teleorman vor din nou alimentate cu electricitate.

Articolul precedentObligațiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%
Articolul următorMedicul Cătălin Dumitrașcu s-a înscris în cursa internă a PNL pentru alegerile locale