Două percheziţii au fost desfăşurate, vineri dimineaţa de poliţiştii din Teleorman, într-un dosar privind contrabanda de ţigări. Un bărbat a fost arestat preventiv.

Percheziţiile s-au desfăşurat pe raza municipiului București și comunei Poeni, județul Teleorman.

Potrivit poliţiştilor, au fost vizate domiciliile unor persoane cercetate într-un dosar penal având ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată, totodată fiind pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul București, care a fost condus la audieri.

Anchetatorii susţin că în perioada iunie –  iulie 2020, bărbatul ar fi colectat, depozitat, transportat și comercializat țigarete, diverse mărci, provenind din contrabandă.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au identificat și indisponibilizat peste 34.000 de țigarete, bani și telefoane mobile care fac obiectul cauzei, față de bărbatul condus la audieri fiind dispusă măsura reținerii. Ulterior, în raport cu probatoriul administrat, Judecătoria Videle a admis arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile, și a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumelor de bani ridicate în urma perchezițiilor”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Activitățile au beneficiat de suport tehnic din partea Serviciului pentru Operațiuni Speciale Teleorman.

Articolul precedentSe strică vremea în weekend. Ce spun meteorologii
Articolul următorUn nou RECORD de îmbolnăviri cu COVID-19, raportat vineri. Situaţia pe judeţe