Teleormăneanul Leo Băcică și-a făcut zilele trecute debutul regizoral la Teatro Technis din Londra. Piesa este una despre profunzimile discriminării și despre importanța comunicării dintre oameni. 

Absolvent al Facultății de Filosofie a Universității București, Leo Băcică și-a găsit chemarea în teatru și film, reușind ca de-a lungul anilor să fie remarcat pentru activitatea lui de calitate și pentru munca pe care și-o susține cu implicare și talent.

El lucrează în teatrul londonez încă din anul 2013 și are în palmares producții precum Blavatsky’s Tower (la Barons Court Theatre), Now We Are 60 sau Romeo & Juliet & Love’s Labour Lost. De asemenea, în prezent, Leo deține și propria companie de producție teatrală, Kibo Productions, care are ca obiectiv declarat incluziunea minorităților.

Cu câteva zile în urmă, teleormăneanul Leo Băcică a bifat printre numeroasele lui realizări și un debut regizoral la Teatro Technis din Londra. Citat de Radio France International, Leo povestește că piesa lui este una care urmărește, în fapt, profunzimile periculoase ale discriminării.

Articolul precedentAccident mortal la Brătășani
Articolul următorBărbat încarcerat pentru că și-a agresat fosta iubită