În numele conceptului că „România merită mai mult”, cei care lipesc afișele pesediste prin Teleorman taie sau ciopârțesc copacii care îi încurcă în demersul lor.

Deși campania electorală nu a început, județul Teleorman este împânzit de afișe și bannere care susțin că „România merită mai mult”. În fiecare oraș al județului, zeci de astfel de mesaje propagandistice, însemnate cu sigla PSD, le amintesc oamenilor că PSD este alături de ei în procesul de deformare a României. Și fenomenul se poate observa cu ochiul liber, observând cât de eficienți sunt lipitorii de afișe.

S-a întâmplat în cea de-a doua parte a zilei de ieri în zona centrală a orașului Turnu Măgurele, când niște muncitori responsabili cu montarea unui banner electoral al PSD s-au văzut încurcați de un copac. Așa că n-au stat prea mult pe gânduri și i-au tăiat crengile. Crengi tinere, cu frunze verzi care tocmai începeau să crească.

Totul a durat câteva minute, dar la final munca a fost îndeplinită: copacul a rămas fără crengi, dar afișul “patrioților” s-a putut remarca în toată splendoarea lui.