3.640 pachete de țigări au fost descoperite la punctul de trecere a frontierei din Turnu Măgurele în autoturismul unui cetățean bulgar. 

Pe 1 septembrie, polițiștii de frontieră de la Turnu Măgurele s-au confruntat cu o situație inedită. Un cetățean de origine bulgară s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, conducând o autoutilitară. Comportamentul șoferului autoutilitarei a părut suspect polițiștilor de la vamă, care au decis să facă un control mai atent asupra autovehicului.

În cadrul cercetărilor, aceștia au avut surpriza de a descoperi un loc special amenajat în podeaua autovehicului un număr de 3.640 de pachete de țigări, din gamele Marlboro și Davidoff.

Cetățeanul bulgar a mărturisit polițiștilor că el n-avea nicio idee despre acel spațiu special în care au fost depozitate pachetele de țigări și nici despre faptul că ar fi transportat așa ceva. Marfa, în valoare de peste 65.000 lei, a fost confiscată de polițiști, iar autovehiculul cetățeanului bulgar a fost indisponibilizat până la momentul finalizării cercetărilor. Mai mult, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de deținere sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Articolul precedentCum arată „luxul” din hotelul lui Dragnea de la Turnu Măgurele?
Articolul următorRezultate dezastruoase în Teleorman la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului