Ca și cum nu ar fi fost suficiente controversele apărute din colaborarea Consiliului Județean Teleorman cu S.C. TelDrum S.A și nici banii pierduți de județul Teleorman, din cauza acestei colaborări, reprezentanții județului lovesc din nou!

Cu o altă hotărâre a Consiliului, privind aprobarea planului operativ de acțiune de timpul iernii 2018 -2019. Rețeaua de drumuri a județului Teleorman cuprinde 26 drumuri județene, cu o lungime totală de 820,613 kilometri. La întreținerea unei infrastructuri rutiere atât de dezvoltate, era evident că nu poate lucra oricine. Așa că partenerul tradițional al instituției județene, S.C. TelDrum S.A a sărit în ajutor, punându-și la dispoziție expertiza și înalta calificare în sifonarea banului public. Iar Consiliul Județean a răspuns cu celeritate, spre deosebire de felul în care instituția știe să răspundă solicitărilor venite de la Direcția Națională Anticorupție.

Evident, a avut loc o licitație deschisă, pe care a câștigat-o (așa cum, probabil, câștigă mereu) S.C. TelDrum S.A în asociere cu S.C. Fincodrum S.A și s-a întocmit acordul cadru pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din Teleorman, în perioada 2017  – 2021. În consecință, TelDrum și Fincodrum a întocmit un plan operativ de acțiune pe timpul iernii 2018 – 2019, care cuprinde 10 anexe, aprobate în totalitate și fără comentarii de consilierii județeni din Teleorman.

Articolul precedentZilele Alexandriei, în valoare de 360.000 lei, sunt în plină desfășurare
Articolul următorCum arată „luxul” din hotelul lui Dragnea de la Turnu Măgurele?