Interval de valabilitate: 03 iulie, ora 10.00 – 04 iulie, ora 03.00
Fenomene vizate: intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină, cantități de apă însemnate; Zone afectate: conform textului și hărții, Sursa:http://www.meteoromania.ro/avertizari/

În intervalul menționat, în județele Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov, Vrancea, Galați, Brașov, Covasna, Harghita, Constanța, Tulcea, precum și municipiul București și în zona de munte a județelor Mureș și Bacău, vor fi perioade cu intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 80…100 km/h), vijelii, grindină de dimensiuni medii și mari, frecvente descărcări electrice și averse torențiale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50…70 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala la începutul intervalului în centrul țării și la munte, iar după-amiaza și în prima parte a nopții, mai ales în sud-est.

Articolul precedentAdolescentul dispărut în Râul Vedea a fost găsit fără suflare
Articolul următorPrimar PSD din Teleorman: ”Românii din Diaspora nu ar trebui să aibă drept de vot la alegerile prezidențiale”