Astăzi, la Alexandria, s-a semnat contractul de finanțare pentru construcția noului stadion. Cel vechi va fi, în curând, demolat. 

Stadionul din Alexandria a devenit o temă de preocupare publică, mai ales după ce autoritățile locale au anunțat că intenționează să-l demoleze și să construiască  un stadion nou, care să se potrivească mai bine cu aspectul Sălii Polivalente învecinate.

După o lungă perioadă de negocieri și discuții, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au venit astăzi la Alexandria pentru a semna contractul de finanțare a lucrărilor de proiectare și execuție a Complexului sportiv “Stadion Municipal Alexandria”.

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a mulțumit autorităților centrale pentru sprijinul acordat în vederea construirii acestui nou obiectiv de investiții, considerat extrem de important pentru sportivii județului. Sperăm, totuși, să nu fie la fel de important ca și Sala Polivalentă, care stă în general cu lacătul pe ușă, ca să i se conserve frumusețea probabil.

Noul complex sportiv se va construi, în teorie, în termen de 18 luni de către o companie italiană PESSINA Construzioni S.p.A., care a subcontractat lucrarea de la o companie din Constanța. Valoarea investiției se ridică la 48 de milioane de lei iar noul stadion va putea, tot teoretic, găzdui meciuri din Liga I şi UEFA.

Articolul precedentAtac analfabet la adresa lui Kovesi, din partea președintelui Consiliului Județean Teleorman
Articolul următorDirectorul fermei lui Valentin Dragnea ar putea face 7 ani de închisoare