Ofertă extrem de generoasă de locuri de muncă în această perioadă. Cele mai multe sunt destinate persoanelor cu studii liceale.

535 locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă la nivelul judeţului Teleorman. Cele mai puține, 53, sunt destinate persoanelor cu studii superioare. 152 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 235 pentru persoanele cu studii liceale, iar 95 de posturi se adresează muncitorilor necalificaţi.

Se caută ingineri, proiectanți, arhitecți, laborant chimist, asistent analist, contabil, factor postal, agent vanzari, lucrător comercial, operator calculator electronic si retele, stivuitorist, strungar, sudor, lacatus mecanic, tinichigiu in constructii, zidar rosar-tencuitor, casier, vopsitor auto, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, mecanic utilaj, mecanic auto și multe altele.

Agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici trebuie să comunice oferta la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru.

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi.