În fiecare an, festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis aduce la Alexandria nume importante ale scenei și televiziunii românești. Anul acesta, pe scena festivalului vor urca regizorul Radu Muntean, realizatorul Cătălin Ștefănescu, comediantul Micutzu și omul de televiziune Andreea Esca. 

9 spectacole de teatru profesionist, 9 de teatru tânăr, 5 filme noi, 24 de ateliere de educație non-formală pentru adolescenți, 16 dedicate alexăndrenilor, animații cu public și video-mapping, toate reunite sub aceeași temă: responsabilitatea.

Cea de-a 14-a ediție de IDEO IDEIS propune un program dens celor 200 de liceeni din festival, vizitatorilor, dar și întregii comunități din Alexandria, cu activități gândite pentru toată paleta de vârste: de la 2 ani în sus.

Masterclassurile IDEO IDEIS de sâmbătă, 10 august, îl aduc din nou pe Cătălin Ștefănescu față în față cu două personalități culturale actuale: regizorul Radu Muntean, al cărui film despre adolescență, Alice T., va avea o proiecție specială la festival și comediantul Micutzu (Cosmin Nedelcu). Seara Povestitorilor o aduce pe Andreea Esca la Alexandria, iar intervenția ei va fi precedată de o voce foarte nouă dar deja puternică care militează pentru responsabilitate în mediul online: vloggerița Magdyz.

Articolul precedentPericolul meningitei West Nile planează asupra județului Teleorman!
Articolul următorConsilierii locali din Turnu Măgurele au decis că Dragnea rămâne cetățean de onoare