Florinel Dumitrescu este prefectul județului Teleorman, dar și un exemplu de succes pentru teleormăneni. Căci Florinel este unul dintre beneficiarii „visului teleormănean”, care permite oricărui necalificat să ajungă în vârful puterii politice și administrative. Fost paznic la Primăria Alexandria, ajuns printr-un accident, senator PP-DD și apoi direct prefect de Teleorman, Florinel Dumitrescu a rămas totuși la prima calificare: paza. Nu de alta, dar prin activități specifice de reprezentant al Guvernului în teritoriu nu s-a remarcat în viața lui. 

Mai mult, pe lângă faptul că Florinel stă la Prefectură pentru a îndeplini o formalitate, acesta mai încalcă și Legea 544 a liberului acces la informațiile de interes public, pentru că nu organizează conferințe de presă și tratează preferențial jurnaliștii, în funcție de conținutul editorial al ziarelor pe care le scriu.

De altfel, chiar el declară că nu are timp să citească mapa, așa că ne imaginăm că e ocupat. Cu paza instituției, desigur. Nu prea înțelegem de ce mai e nevoie de pază la intrarea în instituție, când cel mai calificat dintre paznici ocupă  biroul principal.

Pentru acest efort uriaș, Florinel Dumitrescu este bine remunerat. Potrivit propriei declarații de avere, completate în cursul acestui an, Florinel ajunge să câștige 95.220 de lei pe an, adică 7.935 lei pe lună. Nu știm cât câștigă restul paznicilor din județul Teleorman, dar noi le recomandăm călduros să-și depună și ei CV-ul la Prefectura Teleorman. Că doar statul e cel mai bun angajator.

Articolul precedentComunismul nu moare. Comuna Saelele a gravat în piatră numele lui Dragnea!
Articolul următorLa Alexandria, s-a stabilit comisia care va acorda locuințele din fondul locativ