Voci din Ministerul Dezvoltării susțin că blonda de la Interne și-ar dori o funcție în Parlamentul European. În cazul în care asta nu se va întâmpla, Carmen Dan e pregătită să preia frâiele Consiliului Județean Teleorman. 

Despre ambiția fostului prefect de Teleorman, Carmen Daniela Dan, se știu destule. Femeia e dispusă să calce chiar și peste cadavre pentru a-și atinge scopurile și teorema e demonstrată practic, cel puțin o dată. Ei bine, se pare că, mai nou, ambiția doamnei Dan este aceea de a ajunge europarlamentar și surse destul de apropiate ei susțin că acesta a fost visul ei dintotdeauna.

Totuși, dacă asta nu se va întâmpla, în contextul în care Liviu Dragnea mai are nevoie de serviciile ei la Interne, Carmen Dan este decisă să candideze la alegerile locale în poziția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, lucru care ar fi ajuns, se spune, chiar și la urechile ambițiosului Dănuț Cristescu.

Între timp, primarilor din Teleorman li se spune să se preocupe de felul în care vor interacționa cu Carmen Daniela Dan, personaj pe care ei nu l-au suportat niciodată, nici măcar în calitate de prefect de Teleorman, așa că mulți dintre ei prezic vremuri grele pentru administrația publică din județ. În continuare, ei speră totuși că Dragnea va face în așa fel încât să se debaraseze de serviciile ei din Guvern și s-o lase să-și îndeplinească visul de-o viață și de a pleca în afara granițelor țării.

Articolul precedentCimitirul Eroilor din Alexandria, în paragină!
Articolul următorFostul administrator al județului Teleorman susține că Belina va reintra în administrarea statului român