Deși pe data de 15 iulie, Carmen Dan a fost debarcată de la Ministerul Afacerilor Interne, iată că și astăzi, pe data de 4 august, o simplă accesare a site-ului oficial al instituției ne pune în fața a numeroase fotografii în care  Carmen Dan își joacă rolul de ministru.

Noi știm încă de pe vremea în care conducea Prefectura Teleorman că fostul ministru de Interne dădea dovadă de un narcisism ieșit din comun. Poze de la inundații, poze de la evenimente oficiale, poze de la ședințe, toate având în prim plan părul blond al protejatei lui Dragnea, abundau atât pe pagina  de Facebook al instituției, cât și pe site-ul oficial al acesteia.

„Bunul” obicei din aria tulburilor comportamentale  pare să se fi extins și pe durata mandatului de ministru al lui Carmen Dan și, în ciuda încercărilor lui Fifor de a se așeza pe primul plan, site-ul Internelor pare încă proprietatea secretarei din Videle. Și probabil va mai trebui să treacă mult timp și multe activități de protocol pentru ca imaginea lui Carmen Dan  să se estompeze și, în cele din urmă, să treacă sub uitare…

Articolul precedentMorminte profanate în Teleorman!
Articolul următorNeatenția unei șoferițe a băgat 6 persoane în spital