Mai mulți braconieri au fost fugăriți de polițiști. Pentru a se ascunde ei au abandonat autoturismul pe câmp. În interiorul autoturismului au fost descoperiți 4 câini de vânătoare rasa ogar, o lampă tip proiector conectată la acumulatorul auto și un telefon mobil.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență112 de către un paznic de vânătoare din comuna Mereni, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe un fond de vânătoare, acesta a surprins un autoturism ai cărui ocupanţi au comis acte de braconaj cu ajutorul câinilor ogari.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că autoturismul urmărit a fost abandonat în extravilanul comunei Crevenicu, pe un fond de vânătoare, și aparține unui bărbat în vârstă de 51 de ani din localitate.

În interiorul autoturismului au fost descoperiți 4 câini de vânătoare rasa ogar, o lampă tip proiector conectată la acumulatorul auto și un telefon mobil.

Proprietarul autoturismului a declarat verbal că autovehiculul se afla la fiul său, un tânăr în vârstă de 19 ani, căruia îi aparține telefonul mobil.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, urmând să fie propusă soluție prin Parchet.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat cei 4 câini din rasa ogar folosiți la săvârșirea infracțiunii.

Articolul precedentReținut de către polițiști pentru complicitate la tentativă la înșelăciune prin metoda “Accidentul”
Articolul următorPrietenii primarului Alexandriei, principalii abonați la achiziții directe