Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a lansat scenariul prin care Rusia urmărește să distrugă toată infrastructura Ucrainei și „să cumpere toată România”, ascuns de discuțiile din prim-plan despre subestimarea lui Vladimir Putin și a lui Dmitri Medvedev și despre o Rusie slabă. 

„Există următorul scenariu, care pare să prindă contur. Subestimarea președintelui Vladimir Putin și a lui Medvedev (Dmitri, fost președinte al Rusiei, înaintea lui Putin, n.red.)… A fost la vânătoare în România, invitat de Dinu Patriciu. Eu nu vânez. Era Patriciu cel care l-a invitat pe Medvedev. Am pus un pariu atunci. Era o nuntă, fiica sa se căsătorea, nași erau Elan Schwarzenberg și Mihaela Rădulescu. A pus un pariu cu mine. (…) Sunt supărat că dl Georgescu nu mi-a dat pariul, care era că nu va ieși dl Traian Băsescu și pentru al doilea mandat, în 2009. Nu mi-a dat pariul – o ladă de șampanie. Nunta a fost la hotelul Howard Johnson, imediat după vânătoarea cu dl Medvedev. (…)  Nași erau faimoasa Mihaela Rădulescu, căsătorită la momentul respectiv cu Elan Schwartzenberg, este dl Patriciu, lângă Medvedev, în poză. Dl Medvedev înainte să încerce să sesinucidă. (…)

Atunci a început și biroul antiamerican să funcționeze în full, în 2009 a reînceput. Dacă ar desecretiza, ar vedea că așa este. Îi rugăm pe cei de la SRI să desecretizeze. Eu sunt semi-român, pe mine nu m-au lăsat să candidez, dvs ați fost ministru (Marius Bostan – ministru al Comunicațiilor, n.r.).

Să cereți desecretizarea, ca să se vadă dacă a existat acest birou antiamerican, si pe vremea lui Ceaușescu era biroul antisovietic. Iliescu s-a folosit și a spus că închidem divizia antisovietică și pe cea americană, a închis-o pe cea antisovietică și pe ceilalți i-a dispersat. Ulterior, a venit directorul SRI și i-a adunat la loc și a făcut biroul antiamerican”, a reamintit Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, într-o emisiune la B1 TV.

„Având această discuție care prinde contur: Rusia este slabă, distruge infrastructura Ucrainei și cumpără toată România. Păi dacă are toți oamenii-cheie la AEP, 70 de oameni din Ambasada din Sofia (a Rusiei,n.r.) sunt expulzați, de la noi niciunul… 10.

N-am pus mâna pe niciun bun.

Am ceva de reproșat… În condițiile în care se scot la licitație trei silozuri din portul Constanța, care ar trebui să facă parte din această gândire, de a scoate grânele. Ideea este că la toată această poveste, Guvernul României, dacă vede că niciunul nu poate lua, măcar guvernul să o cumpere. Indiferent cât oferiți, nuam nicio șansă, 15 milioane la plecare, o firmă din Malta, 80 de milioane pregătiți în conturi. N-ar trebui să o facă Guvernul?!”, a spus Bobby Păunescu.

„Este foarte importantă strategia cu silozurile”, a maneționat Marius Bostan, inițiator RePatriot.

„Prima navă care a plecat din Constanța cu grâne din Ucraina este o navă din Rusia. Pe scurt, Rusia a pus mâna, a câștigat. Bravo lor! Și noi jos, am avut sansa… Au câștigat ce au vrut. Nu-i interesează. Au cumparat România fără război”, a concluzionat Bobby Păunescu.

Articolul precedentMiron Mitrea: „Nu va fi foamete în România, ci o creștere spectaculoasă a costului vieții”
Articolul următorPASILA PENTRU SUFLET. Povestea de iubire a sfinților care au trecut la Domnul în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră