Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a petrecut o zi în arestul Poliției Teleorman. Deși împotriva acestuia exista un ordin de restricție prin care îi era interzis să se apropie de fosta iubită, el a ignorat ordinul.

Femeile încep să prindă curaj. Tot mai multe depun plângere împotriva soților. Aceștia sunt acuzați de violențe domestice.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Gălăteni au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 53 de ani din comuna Tătărăștii de Sus, satul Udupu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată de către fostul concubin.

Deși împotriva bărbatului în vârstă de 38 de ani fusese emis anterior ordin de protecție provizoriu, acesta a pătruns în locuința apelantei și a lovit-o”, spun polițiștii din Teleorman.

Oamenii legii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „încălcarea ordinului de protecție provizoriu”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentDebut regizoral al unui teleormănean în Londra!
Articolul următorHorațiu Mălăele a devenit cetățean de onoare al comunei Talpa FOTO