Doi tineri din Teleorman şi Dâmboviţa au fost reţinuţi de poliţiştii din Gorj după ce i-au furat telefonul unui bărbat din Târgu Jiu, dar şi două televizoare dintr-un apartament pe care în închiriaseră. Totodată, ce-i doi l-au sechestrat pe tânărul căruia i-au furat telefonul.

Potrivit poliţiştilor, tânăra în vârstă de 21 de ani, din Teleorman, l-a sunat pe un tânăr de 20 de ani, din Târgu Jiu, pentru a cumpăra un telefon pe care acesta îl postase pe un site de vânzări online, fapt pentru care bărbatul s-a deplasat la un apartament, ocazie cu care femeia i-ar fi sustras telefonul mobil, după care l-ar fi închis pe tânăr, cu cheia în apartament.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, în persoana unui bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu care a declarat că o găzduia pe femeia respectivă, a cărei identitate nu o cunoaște, din seara precedentă, constatând faptul că aceasta i-ar fi sustras din apartament două televizoare, creându-i un prejudiciu de 5.100 lei, fiind ajutată de un tânăr de 26 de ani, din Dâmboviţa.

„Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și conduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptelor. Cei doi se află sub măsura preventivă a arestului preventiv, dispusă de către Judecătoria Craiova, într-o altă cauză penală similară”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Articolul precedentZiua deciziilor – ce RESTRICȚII se vor impune în țară. CNSU se reunește în ședință
Articolul următorFlorin Cîțu și Raed Arafat, discuții cu liderii cultelor religioase despre restricțiile de Paște