Un bărbat a fost arestat după ce a comis mai multe infracţiuni pe raza municipiului Alexandria. Oamenii legii au stâns dovezi împotriva acestuia pe care îl acuză de furt, tăinuire, violare de domiciliu și amenințare. Cu toate acestea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a dispus ca suspectul să fie cercetat în continuare în stare de libertate.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Alexandria au reținut un bărbat în vârstă de 47 de ani, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni, fapte comise pe raza municipiului.

„Fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal la care au fost reunite mai multe cauze privind pe suspect, un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în comuna Stăuceni, județul Botoșani, în urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut în sarcina acestuia săvârșirea infracțiunilor de furt, tăinuire, violare de domiciliu și amenințare.

Faţă de suspect, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Teleorman”, se arată într-un comunicat de presă al poliţiei Teleorman.

În ciuda dovezilor strânse de polițiști, în cursul acestei dimineți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a dispus ca suspectul să fie cercetat în continuare în stare de libertate, față de acesta luându-se măsura controlului judiciar.

Articolul precedentPericol de îmbolnăvire! Mai multe deşeuri medicale aruncate pe un câmp, în apropiere de râul Teleormanul
Articolul următorTurris învinge Rapid București și intră în lupta pentru promovare