Astăzi, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman a avut loc un ceremonial militar pentru avansarea în gradul următor, la termen, a unui număr de 11 ofițeri și 86 de subofițeri.

Cu prilejul acestei festivități, inspectorul șef al ISU Teleorman, colonel Marius Stancu, l-a prezentat și pe tânărul ofițer – slt. Litră Valentin Ionuț, absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, specializarea Contabilitate-Finanțe, care, începând de astăzi, își va desfășura activitatea în cadrul Biroului Financiar al ISU Teleorman.

Situația pe subunități cu personalul avansat se prezintă astfel: la inspectorat: 7 ofițeri și un subofițer; la Detașamentul de Pompieri Alexandria: 16 subofițeri; la Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele: 20 de subofițeri; la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede: 2 ofițeri și 16 subofițeri;la Detașamentul de Pompieri Zimnicea: un ofițer și 19 subofițeri, la Detașamentul de Pompieri Videle: un ofițer și 14 subofițeri.

Articolul precedentPrimarul din Rădoiești recunoaște că tânărul decedat ieri mai schimba becuri în localitate!
Articolul următorAntrenament al pompierilor militari pe râul Vedea