Începând cu ora 9.00 s-a declanșat exercițiul national „SEISM 2018” care constă în punerea în aplicarea a Concepției naționale de răspuns post-seism. Conform scenariului, a avut loc un cutremur de 7.5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici.
Au fost alertate toate unitățile subordonate ale IGSU, iar mai multe echipaje de pompieri din țară se deplasează spre Capitală. La Ciolpani a fost activat Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției. Î
n cadrul acestui exercitiu, pentru asigurarea intervenției în caz de cutremur, din cadrul ISU Teleorman se deplasează la București următoarele forțe și mijloace de intervenție: – o autospecială de primă intervenție și comandă; – o autospecială de descarcerare grea; – 4 ambulanțe SMURD; – 1 autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM); – 1 echipaj de căutare canină cu un autoturism; – 1 CBRN; – 1 macara; – 2 microbuze; – 1 container multirisc; – 2 camioane de intervenție; – 1 punct de comandă mobil; – 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă; – 100 de pompieri.

Articolul precedentSe rectifică, din nou, bugetul Teleormanului
Articolul următorDragnea Junior, tartor în dosarul preluării combinatului de îngrașare a porcilor ROMCIP S.A.