Asistenta șefă de la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas, infectată cu SARS-CoV-2, va fi transferată la Spitalul Victor Babeș din capitală, cu toate că unitatea medicală din Roșiori poate primi, de astăzi, pacienți infectați cu noul coronavirus. Potrivit unor surse, femeia în vârstă de aproximativ 45 de ani are unele probleme cardiace, motiv pentru care va fi spitalizată la unitatea medicală din București, informează ziarulteleormanul.ro

Din primele date, se pare că asistenta a fost contact direct al bărbatului care a decedat săptămâna trecută, din cauza infecției cu noul coronavirus, și care a mai transmis virusul altor trei persoane, între care și un copil.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare, în acest caz, autoritățile urmând să identifice toate persoanele cu care femeia a intrat în contact și ar fi putut transmite virusul. Din primele date, cel puțin patru persoane cu care femeia a intrat în contact direct vor intra în izolare la domiciliu.

Articolul precedentSenatorul PNL Eugen Pîrvulescu a donat peste 4.000 de măști de protecție pentru Serviciul Județean de Ambulanță și 10 primării din județ
Articolul următorNelu Tătaru: „Trebuie să menţinem precauţiile luate până în prezent pentru a preveni răspândirea coronavirusului”.