Sursă photo - Ziarul Liber în Teleorman

58.000 de lei plăteşte APM Sibiu firmei unui fost consilier judeţean din Teleorman, pentru studii de mediu, aflăm de pe pagina de Facebook – ”Banii noștri Sibiu”.

Florin Neagu, un om de afaceri din Zimnicea, fost consilier județean la Teleorman, are, din 2015, o firmă. SC Comis Expedition SRL execută activități de comerț și prestări servicii, precum: comerț en-gross cu zahăr import ambalat în diverse forme; comisionar vamal; agenturare nave; studii de mediu, EA, RM, RIM, R. La ultimul capitol din domeniile de activitate ale firmei s-a încadrat Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, cea care îi va da firmei lui Florin Neagu 58.000 lei pe studii de mediu. Conform planșelor din SEAP, activitatea remunerată cu suma de 12.431,41 euro constă în realizarea documentațiilor de mediu pentru planurile de management ale unor situri din zona Sibiului (facsimil).

Pe plan politic, Florin Neagu a fost președinte al PDL – Organizația Orășenească Zimnicea și consilier județean până în 2016. El și-a anunțat, în decembrie 2016, demisia din PNL și s-a înscris în ALDE.

Articolul precedentCum a pus finul lui Dragnea mâna pe Ferma Dona de la Teldrum?
Articolul următorAccident rutier cu două victime la Ulmeni