Astăzi, mai mulți angajați ai Primăriei Turnu Măgurele au fost surprinși chiar în fața Hotelului Turris, montând bannere electorale pentru PSD. 

O mașină a S.C. Urban Local SRL, societate subordonată primăriei din Turnu Măgurele, a montat astăzi bannere electorale pentru PSD în fața Hotelului Turris. Luați la întrebări de oamenii din oraș, cei care se îndeletniceau cu promovarea partidului roșu în timpul programului de lucru au negat faptul că sunt subordonații primăriei. Ulterior, când n-au mai fost argumente, cei în cauză au continuat să-și facă treaba în liniște, ignorând revolta cetățenilor.

Cu toate acestea, prestarea de servicii pentru partidele politice de către angajați ai administrațiilor locale continuă să fie o chestiune situată în afara legii, chiar dacă cei care se află în funcții de conducere la nivel instituțional pot fi membri ai partidelor politice. Modul acesta de a trata lucrurile generează revoltă în rândul oamenilor, care știu, în ciuda propagandei, că nici PSD și nici vreun alt partid politic nu este îndreptățit la propagandă pe bani publici.

 

Articolul precedentMicrobuzele școlare din Teleorman sunt înmatriculate cu numele partidului
Articolul următorPreședintele BEJ Teleorman a fost contestat la Înalta Curte