O actuală angajată a DGASPC Teleorman a fost condamnată pentru că a furat din ajutorul social al unei bătrâne pe care a avut-o în grijă. În ciuda condamnării, ea a continuat să lucreze în instituția publică. 

Totul s-a întâmplat în anul 2014, iar angajata în discuție este membră a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul DGASPC Teleorman. Numele este Daniela Pastramagiu și, în ciuda faptului că a fost condamnată pentru că a furat din ajutorul dat de stat unor persoane vârstnice, ea continuă să lucreze și astăzi la DGASPC, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O bătrână, încadrată în gradul de handicap grav, beneficia la vremea respectivă de ajutoare sociale furnizate de DGASPC Teleorman, dar și de Primăria Buzescu. Pentru a-și însuși aceste sume de bani, angajata DGASPC  Teleorman, care ajutase și la întocmirea dosarului de handicap al victimei sale prin tot felul de tertipuri (a dus-o pe bătrână să-i facă investigații imagistice în zona capului, deși o mințise că o verifică în zona abdomenului), Daniela Pastramagiu a îndeplinit formalitățile pentru deschiderea unui cont bancar.

Aferent acestuia, a solicitat și un card, pe numele bătrânei, în care să fie virate ajutoarele sociale, de la Primăria Buzescu și de la DGASPC Teleorman. Totul s-a întâmplat fără ca bătrâna să aibă cunoștință despre demersurile făcute de cea care o mințea că o ajută.

Cazul a ajuns, în cele din urmă, pe masa procurorilor și apoi la instanță, constatându-se falsul în înscrisuri și operațiunile financiare frauduloase, fiind, deci, condamnată pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni financiare în mod fraudulos, de acces ilegal la un sistem informatic și  de fals sub semnătură private. Aceasta a fost condamnată la doi ani cu suspendare, pentru că Daniela Pastramagiu și-a recunoscut fapta, și trei ani de interzicere a drepturilor. În ciuda acestui fapt, nimeni din DGASPC Teleorman nu-și amintește ca Daniela Pastramagiu să fi încetat vreodată să lucreze în instituție, în perioada condamnării sale.