Prefectura Teleorman caută ”consilier pentru afaceri europene”. Cine are pregătirea de specialitate necesară se poate înscrie la concurs.

Se scoate la concurs, pe perioadă nedeterminată, postul de ”consilier pentru afaceri europene” în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Teleorman.

Pentru a ocupa un astfel de post contractual, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. În primul rând să aibă studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în condițiile legii, în ramura  științe juridice, administrative, politice, economice. Se cere vechime în specialitatea studiilor – 9 ani.

Candidatul trebuie să aibă competențe specifice și anume cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională: engleză – citit, scris, vorbit – nivel mediu.

O altă cerință este să cunoască operare/programare pe calculator și nivelul de cunoaștere: nivel mediu – MS Office, Excel, Access.

Nu în ultimul rând, să știe să utilizeze mesagerie electronică cu fișiere encriptate și atașate; lucrul cu calculatoarele în rețea și resurse partajate; utilizare baze de date și navigare pe Internet.

Concursul se va desfășura după următorul program: 24 octombrie 2019, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 04 noiembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă – sala mică de ședințe; 06 noiembrie 2019, ora 10:00: proba interviu – sala mică de ședințe.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Prefecturii Teleorman.

Articolul precedentBibliotecile rurale ale unui județ în care nu se citește
Articolul următorNu e de glumă! 5 șoferi au fost sancționați drastic pentru că foloseau telefonul mobil la volan