Cazul asistentei medicale de la Spitalul Zimnicea, Carmen Vătafu, a ajuns în vizorul ITM Teleorman, care a început o anchetă.

În cursul nopții de 30 octombrie, asistentei medicale Carmen Vătafu i s-a făcut rău. O durere puternică de cap, însoțită de o alterare a vederii nu i-a permis să-și facă datoria. În tot acest timp, cadrele medicale nu s-au alertat și au chemat ambulanța abia când era prea târziu să se mai poată interveni.

La mijloc a fost o ruptură de anevrism, iar Carmen Vătafu a intrat în comă profundă, fiind transportată de urgență la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare București. Din păcate, medicii de acolo nu au mai putut s-o ajute, iar în cursul zilei de ieri, Carmen a murit în urma unui stop cardiac.

Acum, ITM Teleorman a început o anchetă, care va elucida împrejurările în care evenimentul nefericit s-a produs. El a declarat că a fost anunțat de unitatea medicală cu privire la cele întâmplate, dar că instituția oricum s-a autosesizat din presă. Acum, după moartea asistentei, la Spitalul Zimnicea a început ancheta și vom avea, probabil, un rezultat al ei în scurt timp. Totuși, directorul ITM Teleorman, Emil Ciobanu susține că legea nu permite celor de la ITM să facă altceva decât o verificare a felului în care s-a respectat programul de lucru și condițiile de muncă. Restul circumstanțelor ar trebui să fie analizate de alte instituții.

Articolul precedentSe reia procesul lui Liviu Dragnea pe 5 noiembrie
Articolul următorA început vânătoarea în Teldrum! Florea Nedea: „Sigur e cineva din Teldrum!”