Un angajat al Hotelului Turris este acuzat de protestatarul Daniel Tuinete de la Turnu Măgurele de faptul că l-ar fi amenințat în plină stradă și l-a stropit cu furtunul de apă. 

De o lungă perioadă de timp, Daniel Tuinete protestează singur la Turnu Măgurele, în fața Hotelului Turris, situat în centrul orașului. Evenimentele din Caracal l-au determinat din nou pe Tuinete să iasă în fața hotelului, afișând pancarte de tipul: „Dragnea, gașca ta a ucis!”. Episodul pare să fi fost unul deranjant pentru angajații hotelului, iar unul dintre ei, zis Nea Gică l-ar fi amenințat pe protestatar și l-ar fi stropit cu un furtun de apă.

„Totul a început într-o seară când am ieșit să protestez pentru convingerea mea că fetele din Caracal au fost ucise de un sistem construit de Dragnea. Mi-am lăsat rucsacul pe iarbă și un angajat al hotelului a venit să-mi spună că spațiul e al hotelului. Omului i se spune Nea Gică. Tot el m-a înjurat și în trecut, împreună cu un altul. Acum câteva zile, după ce mi-am pus rucsacul acolo pe iarbă, a venit la mine și mi-a luat rucsacul.

I-am zis să mi-l lase acolo și de acolo a început un schimb de replici, eu i-am explicat că am voie să protestez liber și că n-ar trebui să se comporte precum sluga unui pușcăriaș. Apoi a venit cu un furtun cu apă, și sub pretextul că udă gazonul ăla, a pus furtunul cu apă pe mine. A început să mă înjure și atunci m-a amenințat că mă calcă pe cap, că îmi rupe ficații și că să stau liniștit, că până la urmă voi fi prins și mi se va rupe capul.”, a declarat Daniel Tuinete.

Articolul precedentPeste 5500 de porci au fost uciși în Teleorman de autorități
Articolul următorIncendiu minor la o locomotivă ce tranzita localitatea Buzescu