Aproximativ o sută de angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman au protestat astăzi, pe fondul semnării unui ordin de revocare al șefului lor, Cristi Popescu.

Cristi Popescu, managerul Serviciului de Ambulanță Teleorman, a fost revocat din funcție prin ordin al Ministerului Sănătății. Totul, după ce ministerul ar fi primit sesizări din presa locală cu privire la faptul că acesta nu ar îndeplini condițiile de vechime cerute de funcție. Asta se întâmplă pentru că la momentul desemnării lui Cristi Popescu în funcția de manager al Serviciului, legea era alta. La un an după numire, condițiile s-au modificat, în sensul că legea prevede acum că managerul trebuie să aibă o experiență de șase ani și șase luni, iar Popescu nu are decât trei ani și jumătate.

Problema e alta: în cadrul Ambulanței Teleorman nu există nimeni care să corespundă criteriilor de înscriere la concurs, așa că e foarte probabil ca înlocuitorul lui Popescu să vină din alt județ, fapt ce nemulțumește angajații Serviciului. De aceea, aproximativ o sută de angajați ai Ambulanței s-au strâns în această dimineață în curtea instituției, în semn de protest pentru intenția de înlocuire a lui Popescu.

Articolul precedentDe-ale Teleormanului… Un primar și-a desenat sigla partidului pe garaj
Articolul următorContainerele „pentru săraci” încep să răsară la marginea Alexandriei