O ambulanţă în care se afla un pacient aflat în izolare s-a răsturnat, sâmbătă seara, pe o stradă din Alexandria, după ce s-a lovit cu o mașină într-o intersecție. 

 

Conform ISU Teleorman, Ambulanta SAJ se pare că transporta o persoană aflată în izolare.

La rândul său, Poliţiei Teleorman precizează că ambulanţa ar fi pătruns într-o intersecţie din Alexandria pe culoarea roşie a semaforului, dar avea semnalele luminoase în funcţiune, apoi a lovit o mașină care a intrat în intersecţie pe culoarea verde. În urma impactului, un asistent medical a fost rănit.

„În timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani din Alexandria conducea un autoturism pe strada H.C.C., din direcția str. Negru Vodă către str. Libertății, la intersecția cu strada Dunării a pătruns pe culoarea verde a semaforului electric și a intrat în coliziune cu o ambulanță care pătrunsese în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui asistent din echipajul ambulanței”, anunţă reprezentanţii IPJ Teleorman.

Ambulanţa răsturnată şi locul unde s-a produs accidentul au fost decontaminate cu substanţe speciale.

”Din fericire, nu au fost persoane rănite ori încarcerate. Persoana respectivă a fost preluata de o alta ambulanta SAJ”, anunță Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman. Acesta a precizat că pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar politistii efectuează cercetari pentru stabilirea imprejurarilor producerii accidentului.

Articolul precedent„Scrisoare din viitor”
Articolul următorDoi copii de 2 și 12 ani au fost preluati si duși intr-un centru de plasament din teleorman. Parintii si fratii sai sunt diagnosticati cu coronavirus