Alice şi Laurenţiu, doi tineri jandarmi din cadrul IJJ Teleorman, originari din judeţul Olt, se cunosc şi sunt împreună de când erau doar doi copii şi înainte de a îmbrăca haina militară.

“Doi jandarmi, o singură poveste… Poveștile de dragoste ne emoționează, ne fac să zâmbim, ne inspiră. Le trăim noi însine sau le vedem în filme. Zilele trecute am aflat despre frumoasa poveste a doi colegi si ne-am gândit să vă invităm să-i cunoașteți și să vedeți ce se ascunde dincolo de uniforma bleu-jandarm.
Alice și Laurențiu se cunosc de pe vremea de când erau doar doi copii, au crescut împreună, iar când a venit momentul să-și urmeze chemarea inimii ambii au ales cariera militară fără să stea pe gânduri”, transmite Jandarmeria Teleorman.

Pentru a reuși s-au pregătit intens, au pus pasiune în tot ceea ce au întreprins, au dat dovadă de mult curaj, disciplină și tărie de caracter, iar în toamna anului 2018 și-au împlinit visul, fiind admiși la școala de subofițeri jandarmi și nu oricum, ci au făcut parte din aceeasi promoție.

Jurământul militar l-au depus tot împreună, au alergat umăr la umăr dimineața la înviorare, dar cele mai mari emoții aveau să apară la repartiția finală, pentru că știau că e posibil ca viața să îi separe pentru o perioadă.

Au luptat tot timpul să aibă mediile finale cât mai apropiate, era singura lor șansă de a fi repartizați împreună.

“Au crezut în ei și au reușit, în final diferența dintre ei a fost de doar… 6 sutimi. Drumul si frumoasa lor poveste continuă împreună, ambii făcând parte din familia jandarmilor teleormăneni”, arată jandarmii.

Articolul precedentMinistrul Sănătății: ”Ne aşteptăm la o creştere a numărului de cazuri de la o zi la alta. Putem ajunge chiar la 2.000 de infectări zilnic”
Articolul următorCod Galben de vreme rea în Teleorman. Ce fenomene se preconizează