photo-by-vlad-cioplea

Cel mai așteptat film românesc al anului – „Moromeţii 2” – va beneficia de o serie de avanpremiere organizate sub forma unei caravane ce va ajunge în mai multe oraşe din ţară, au anunțat, în urmă cu puțin timp, organizatorii. Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film îşi propune să ajungă în peste 50 de oraşe, în special acolo unde nu există multiplex sau alte săli de cinema, printre care și Alexandria. Lungmetrajul va rula în cinematografele româneşti începând cu 16 noiembrie, iar organizatorii au stabilit datele de proiecție doar în unele locații, nefiind, încă, făcută publică ziua când filmul va rula în capitala Teleormanului.

Moromeții II este regizat de Stere Gulea, imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile, producţia este realizată de Oana Giurgiu şi Tudor Giurgiu, iar în rolurile principale se regăsesc Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paştina, Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa şi Dorina Chiriac.

Premiera de gală este programată pe 5 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20:00, evenimentul fiind deja sold-out.

Articolul precedentAltă grădiniță cu probleme în Alexandria
Articolul următorOlimpicii Teleormanului, premiați de Consiliul județean