O femeie în vârstă de 72 de ani a fost lovită cu pumnii în cap și peste corp chiar de fiul ei. Acesta nu s-a limitat la lovituri. Cu mintea tulbure de alcool şi orbit de furie, a distrus geamurile ferestrelor locuinței.

”Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată telefonic de către un bărbat, cu privire la faptul că mama sa în vârstă de 72 ani, domiciliată în comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman fost agresată de către fiul ei, un bărbat în vârstă de 55 ani, din aceeași localitate”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Din primele investigații a reieșit că totul a pornit din cauza alcoolului.

Aflându-se în locuința comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a devenit violent, lovindu-și mama cu pumnii peste corp și cap, fără a-i provoca leziuni. De asemenea, acesta a distrus geamurile ferestrelor locuinței.

În ciuda loviturilor primate, dar și a vârstei înaintate, femeia nu a dorit să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Față de bărbat, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentȘi-a lovit soția cu pumnii! Femeia l-a reclamat la poliție, iar acum s-a ales cu dosar penal
Articolul următorFocul de artificii de la Alexandria a costat 2500 lei pe minut!