Neatenția face tot mai multe victime în Alexandria. În cursul serii trecute, o manevră necorespunzătoare a mai trimis două persoane pe patul de spital. 

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 21:09, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în municipiul Alexandria, la intersecția străzii Alexandru Ghica cu strada 1 Decembrie, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Potrivit IPJ Teleorman, în timp ce o tânără în vârstă de 18 ani din localitate conducea un autoturism pe strada Al. Ghica, din direcția str. București către str. Dr. Stâncă, la intersecția cu str. 1 Decembrie a efectuat viraj către stânga fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de către un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Alexandria, care se angajase neregulamentar în depășirea acesteia.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, conducătoarea auto și un pasager din autoturismul condus de aceasta, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Nanov, județul Teleorman, ambele persoane fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ în cazul ambilor conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentNeatenția face victime! O femeie a ajuns la spital în urma unui accident
Articolul următorAttila Szabo va lupta pentru România la campionatul mondial din Georgia