Ziua și accidentul pe Drumul European 70, care leagă Alexandria de București! După ce, cu doar o noapte în urmă, în zona Drăgănești Vlașca s-a produs un accident în care au fost implicate 6 mașini, în noaptea acestea, pe același drum a avut loc o coliziune în care au fost implicate 4 autoturisme. 

În continuare, Drumul European 70 rămâne unul dintre cele mai aglomerate și mai periculoase din țară. Traficul intens, generat de naveta teleormănenilor care muncesc în capitală, dar și viteza excesivă, degenerează adeseori în evenimente rutiere grave.

Astfel, după ce în noaptea de 21 iulie, în zona Drăgănești Vlașca s-a produs un accident cu 6 mașini implicate și două persoane rănite, în această noapte, tot pe E70, dar pe segmentul Prunaru-Naipu a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate 4 mașini. La fața locului au ajuns de urgență două ambulanțe SMURD, 3 ambulanțe SAJ și mai mulți pompieri din cadrul punctului de lucru Drăgănești Vlașca.

În urma nefericitului eveniment, două persoane au fost transportate de urgență la Spitalul din Alexandria, restul celor implicați refuzând ajutorul medicilor. Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări, iar pompierii sunt încă la fața locului pentru a asigura măsurile PSI. Mai multe persoane care se aflau în trafic pe E70 la momentul producerii accidentului spun că au staționat chiar și 40 de minute până la revenirea situației la normal.

Articolul precedentCafea pe bani publici pentru angajații Primăriei Alexandria
Articolul următorCarambol pe E70 între localitățile Prunaru și Naipu