În cursul nopții trecute, în jurul orei 23, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Brătășani s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Potrivit departamentului de comunicare al IPJ Teleorman, lucrurile s-au petrecut în felul următor: în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în comuna Olteni, conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Trivalea-Moșteni, sat Brătășani, din direcția Alexandria către Pitești, a lovit din spate un biciclist care nu purta elemente reflectorizante, în momentul în care acesta efectua viraj la stânga, spre strada Albinelor. În urma impactului, biciclistul, un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitate, a suferit vătămări care i-au provocat decesul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma primelor cercetări, s-a stabilit faptul că acesta nu a respectat limitele legale de viteză. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Articolul precedentNu călcați pedala de accelerație! În minivacanța de 15 august zeci de polițiști vor fi pe străzi
Articolul următorDebut regizoral al unui teleormănean în Londra!