Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut în comuna teleormăneană Plosca, în care a fost implicat şi un atelaj cu tracţiune animală.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 32 de ani din municipiul Drobeta – Turnu Severin a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală, vehicul care la intersecția unui drum lateral cu DE 70, nu ar fi respectat semnificația indicatorului “Oprire” și nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului.

În urma impactului a rezultat rănirea ocupanților atelajului cu tracțiune animală, ambii din comuna Nenciulești (bărbat și femeie cu vârsta de 60, respectiv 62 de ani), și a unei pasagere din autoturism, o femeie în vârstă de 30 de ani din județul Mehedinți, cei trei fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finzalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria”, transmit poliţiştii.

Articolul precedentDr. Alexandru Rafila: Depinde doar de cetățeni dacă situația se ameliorează
Articolul următorDe ce șefii (de țară) nu poartă mască