Deschiderea festivalului de teatru tânăr Ideo Ideis a avut loc la Sala Polivalentă din Alexandria, organizatorii făcând eforturi incredibile pentru trasformarea terenului de sport în sală de spectacole. Iar sala  fost arhiplină.

Pe scenă au urcat, așa cum era firesc, Alexandru Ion și Andreea Borțun, vizibil emoționați de numărul mare al celor care și-au dorit să fie alături de festivalul pe care ei l-au conceput. Dar, pe măsură ce minutele treceau, cei doi și-au reamintit că se află printre prieteni, așa că au început să le împărtășească speranțele lor.

Și nu oricum, ci anunțând faptul că vor face un pas în spate, pentru a permite festivalului să se dezvolte independent de ei. Așa că au anunțat că noul director al festivalului este Andu Ruscanu. Apoi Alex Ion a vorbit despre speranțele lui pentru acest festival: „Ce încercăm să vă spunem e că acest festival trebuie să meargă mai departe, independent de prezența sau lipsa noastră din el. Eu îmi doresc acum ca peste 50 de ani să vin la Ideo Ideis și vă văd că participanții sunt cazați decent, nu la corturi. Și că acest oraș are o sală de spectacole în adevăratul sens al cuvântului”.

Articolul precedentUn bărbat din Teleorman a violat o bătrână în vârstă de 80 ani
Articolul următorBiciclistă acroșată de un autoturism, la Nenciulești