Un tânăr de 29 de ani conducea spre casă, când un cal i-a tăiat calea. Impactul a fost atât de puternic, încât animalul a murit pe loc, iar mașina a ajuns în Râul Vedea. 

Totul s-a întâmplat în cursul nopții trecute, la intrarea în localitatea Mavrodin, dinspre centura ocolitoare a Alexandriei. Un cal al unor localnici din zonă i-a tăiat calea tânărului care conducea regulamentar și acesta nu a mai reușit să traverseze podul peste Vedea. Mașina a ajuns în râu, iar tânărul a rămas blocat.

L-au scos pompierii din cadrul ISU Teleorman și a fost transportat de urgență la Spitalul din Alexandria, având mai multe traumatisme în zona capului. Calul a murit pe loc, iar cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.

Problema animalelor care se plimbă libere pe șosele este una destul de frecventă în Teleorman, și nu vorbim numai despre cai lăsați să pască nesupravegheați, ci și despre porci, proprietarii lor neînțelegând că astfel de atitudini pot determina, în cele din urmă, accidente ca acela de noaptea trecută sau chiar pierderi de vieți omenești.

Articolul precedentȘi-a amenințat cu moartea soția și fiul!
Articolul următorPeste 41.000 de semnături pentru Iohannis vin din Teleorman