Deși termenul de constituire al birourilor electorale în Teleorman a fost data de 4 octombrie, ora 00.00, AEP confirmă că aproape jumătate dintre acestea au depășit termenul din cauza partidelor care nu au trimis reprezentanții. 

Potrivit reprezentatului AEP, George Băicoianu, din cauza faptului că partidele de opoziție nu au desemnat oameni în constituirea birourilor electorale, termenul a fost depășit și operațiunea de constituire continuă și astăzi. Asta deschide posibilitatea PSD de a desemna mai mulți reprezentanți în birouri: „”O să fie surprize cu referendumul acesta. PNL Teleorman nu şi-a desemnat reprezentanţi în birourile electorale, PSD şi-a pus câte doi, trei. Mă rog… Birourile trebuiau constituite până ieri noapte, la 00.00. Cred că 50% din localităţi nu au birourile constituite. În afară de preşedinţi, care au fost desemnaţi de tribunal, partidele încă nu şi-au trimis reprezentanţii în birouri.”

PNL, însă, susține că a acoperit în proporție de 100% birourile electorale, în timp ce USR confirmă că nu are suficienți oameni pentru a acoperi mai mult de 70% din birouri. Și PMP admite că a depășit termenul, dar lucrează în cursul zilei de astăzi pentru soluționarea situației.

 

Articolul precedentVocea primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, cheamă oamenii la Referendum prin boxele destinate relaxării populației
Articolul următorUn teleormănean este vicecampion mondial la lupte greco-romane