O persoană a ajuns la spital după ce trei autoturisme s-au ciocnit. Nefericitul accident s-a petrecut în această dimineață în municipiul Alexandria.

”Un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în orașul Zimnicea, în timp ce conducea un autoturism pe str. Libertății, din direcția str. Dunării către str. 1907, la intersecția cu str. Dr. Stâncă nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, neacordând prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 25 de ani din Zimnicea.

În urma impactului, autoturismul persoanei responsabile de producerea evenimentului rutier a fost proiectat într-un al treilea autoturism, oprit la stop, pe str. Libertății, condus de către un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Alexandria”, spun polițiștii din Teleorman.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul conducătorului auto vinovat de producerea accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.